Har du lyst på den nye syboka «Handmade» heilt gratis?

handmade by meEg har tidlegare fortalt at eg har vore så heldig å få vere med i ei ny sybok som kjem ut no i april. No nærmar boka seg med stormskritt, og eg har fått lov til å lodde ut eit eksemplar i bloggen min. Boka er hovudbok i Hobbyklubben  no i april!

Om du vil vere med i trekninga av boka så legg igjen ein kommentar her. Gjerne ein som får meg til å smile ;) Eg har ingen andre krav enn dette.

Trekninga blir gjort den 14. april etter kl 20.00.

 

Her heime går det elles i strikking og litt småreperasjonar på symaskina for tida.

 

kragejakke smart

Kragejakka av Sandnes Smart, men etter oppskrift frå «Strikk til Nøstebarn» nærmar seg ferdig. Eg skulle opprinneleg strikke den av restegarn, men endte opp med å måtte kjøpe tre nøster (dvs. nesten halvparten av det eg trengte). Så no håpar eg jakka fell i smak. Har berre igjen å strikke knappestolpane.

2013-03-29 22.27.31

Eg har òg strikka nokre små søte brune raggsokkar til baby i tunn Abuelita merino multi. Mønsteret eg har brukt til desse er henta frå «Myk Start» og heiter raggsokk til mini og mamma.

2013-04-10 10.43.45

Før eg strikka raggsokkane laga eg eit par «Stay-on Baby Booties» i kvitt. Dei vart litt store med tanke på ein heilt nyfødd, men sikkert gode til vinteren igjen.

 

44 thoughts on “Har du lyst på den nye syboka «Handmade» heilt gratis?”

 1. nå gleder jeg meg en hel masse til ny flott norsk sybok!!!! og spesielt siden ejg har vært medlem av sykroken en stund nå og «kjenner» flere av dere som har bidratt!! :):) MEN ejg har jo vært så knallheldig og allerede vunnet ett ex. hos fiberandart, så om jeg vinner igjen, gir jeg boken til min gode veninne Christine som jeg har sykvelder med opptil fler ganger i uken, vi har det så kjekt sammen og lærer masse av hverandre, og hun fortjener virkelig ett ex. for alle kjekke stunder vi har hatt og har i vente! :)

 2. I gamle daga va det trangt om plassen på soverommet. Så ekteparet hadde
  laga et kodeord for å elske – `Symaskin` Når alle de andre hadde sovna,
  sa gubben: `Symaskin` – Nei, ikkje i kveld sa kjærringa. Etter ei stund ville kjerringa likevel. Symaskin, sa ho. – Det får no berre være sa gubben, eg har sydd for hånd.
  Ønsker deg en fin dag, og håper du trakk litt på smilebåndet! ;)

 3. Åhhh…denne boka gleder jeg meg masse til!! Kommer nok til å kjøpe den uansett, «kjenner» jo mange av dere som har deltatt via Sykroken.
  Men jeg digger sånne «blogg» oppskrifter…det er som regel det jeg syr mest av. Wish me good luck! Usikker på om dette innlegget er noe å smile av så sender med en vits jeg ;)
  «Hva som er d kaldeste folkeslaget i verden? Hindu. For det rimer på vindu, og når det rimer på vindu, da er det jaggu kaldt!»

 4. Gratulerer Oddrun! Boken ser kjempespennende ut!

  Jeg regner med at du har fått smaken på å skrive bøker nå, og at det bare er et tidsspørsmål før du blir hobbybokforfatter på heltid? :) Jeg tror hvertfall det er stort marked for en Oddrun-solo-bok også.

  – Anita :)

 5. Denne boken har jeg lyst til å vinne :-)
  Er helt fersk innenfor søm og har hatt mange frustrerte kvelder hvor jeg har prøvd å klippe og sy på frihånd. En slik bok hadde vært en fin start og ikke minst inspirasjon til videre syprosjekter.
  Krysser fingrene for at en bok detter ned i postkassa en dag :-)

  Ha en ellers så trivelig dag :-)

 6. Å, gjett om jeg hadde blitt glad for denne! Har eksamen 30.mai, og etter det har jeg tenkt at symaskinen skal få komme frem i lyset etter en altfor lang pause… Har ikke samvittighet til å bruke den når pensum alltid henger over meg, men bare vent – det kommer bedre tider!

  Og når den tid kommer er bloggen din definitivt del av inspirasjonsgrunnlaget mitt!

 7. Så morsomt å få bidra til bok. Kommer nok til å skaffe meg boka uansett, men hadde vært morsomt å vinne en. :)

  Har tittet litt rundt på bloggen din. Digger innlegget med bokforvandlig til veske. Utrolig kult konsept, men sikkert litt kontroversielt for noen. ;) Morsomt med alt som er litt utenom det vanlige.

 8. E veldig spente på den nya bokå!

  Likte fargane på bilde av kragejakken. Syns og den e kjekke. Mor strikka den t gutten vår i str 6år :)

 9. Kanskje jeg denne gangen vinner boka? Etter så mye omtale blir det spennende å se innholdet :) Gratulerer med ditt bidrag, det gir inspirason til oss ikke så dyktige syersker.

 10. Hei Oddrun!

  So kjekt! Og so spennande å sjao resultatet!
  Hadde vore moro m ei slik bok:)
  Kanskje eg hadde teke fram att symaskina og dao?!

 11. Anne Brit (Britita)

  Gratulerer med boka. Hver gang jeg ser deg på Facebook så tenker jeg på den fine brune buksa som du sydde og vesla vår hadde som baby. Det får iallfall alltid meg til å smile, siden det vekker så gode minner. Vet ikke helt hva du har bidratt med i boka, men om det kommer opp mot buksa eller tøflene så lover det godt!

 12. Pitt Pott Nøtt skulle ut og gå,
  men han hadde ingen bukse på.
  Så tok mor et rutet skjørt,
  og sydde bukse til Pitt Pott Nøtt.

  Vips så har du lagd noe lekkert:)

  Skapertrang ogk reativitet er store drivkrafter i livet både når man er studenter, småbarnsfolerdre eller middelaldrene/gamle. Gratulerer med boka!

 13. Det kommer nok til å bli trangt om plassen i kommentarfeltet her etter hvert.
  Siden jeg syr litt til barnebarna, hadde det vært moro med en slik bok!
  Ønsker meg selv lykke til

 14. Jeg blir gjerne med i trekningen av denne boken. Jeg har den første og synes det er en fin bok. Håper at den neste blir minst like bra

 15. Har mottatt blad fra Hobbyklubben i dag og gleder meg til å se hva dere flinke damer har bidratt med. Har sååå lyst til å sy masse, men tiden strekker ikke til. Men jeg har stoffmani, så det må syes snart hvis ikke vokser jeg ut av syrommet. Gleder meg til boka kommer ut. Håper det blir akkurat den jeg hadde ventet på!

 16. Vinne bok med å fortelje ein god historie, ja! Då vinn eg kanskje ei bok i år 2067, så god som eg er til å fortelje vitsar! *ironisk* (Ehhh, det var loddtrekning, ikkje sant?) ;-)

  Frå (dårleg) spøk til alvor: Gratulerer så mykje med bidrag i boka, eg gler meg til å sjå boka og bidraget ditt! Du er fascinerande gjennomført på nynorsken, forresten, «vevstad»… Løgleg :-) (som tyder morosamt ;-)

 17. Håper på vinnerlykke mens eg venter på at boka kjem ut, for den kjem nok til å havne i postkassen uansett. Har sett litt bilder frå boka og liker det eg har sett.

  Håper sola skin for deg i dag =)

 18. Så kjekt med utlodding av boken! Skal selvfølgelig kjøpe den, men hadde jo vært enda kjekkere å vinne:) spennende å se hva dere sykrokere har bidratt med

 19. Gratulerer med bidrag i boka. Håper på litt vinnerlykke, hadde vært kjekt med litt ekstra inspirasjon i posten. Travle dager her med mange små og husbygging på gang. Derfor er sylysten noe større enn hva tilgjengelig tid gir rom for. Men det er jo noen nattetimer som kan ofres i ny og ne:) krysser fingre her:)

 20. Kan ikke la denne sjansen gå fra meg, har veldig lyst på denne boka.

  Takk for at du er så kreativ og gjennom maaange år gitt meg inspirasjon til å prøve noe nytt. Det jeg liker med deg er at du er så innovativ og ikke lar deg styre av massen og nødvendigvis henger deg på trender -men lager dine egne!

 21. Dette er spennende, gleder meg til bok kommer. Har brukt linkene dine og framgangsmåten på å sy forklekjoler en del Takk for at du deler :)

 22. Åh denne boka gleder jeg meg til å se.
  Gratulerer med ditt bidrag.
  Du er utrolig flink så jeg gleder meg til å se hva du har bidratt med.

  Håper jeg er den heldige vinneren denne gangen.

  Ha en strålende vår:)

 23. Spennende med nye bøker om søm og håndverk generelt :) Blogger som din er fine inspirasjonskilder, men jeg er nok veldig glad i bøker også, jeg da. :)

 24. Denne har jeg så utrolig lyst på!

  Morsomhetene her i huset er det stort sett 4 åringen som står for, så her er ett av de siste gullkorna:
  Minstejenta prater veldig lite, så eldstejenta mener bablinga hennes kanskje er på et annet språk ;). «Mamma» sier hun bare når hun er irritert og det er noe hun ikke får til. Så var det en dag minsta sto og skulle ha på seg sko uten helt å lykkes. I irritasjon så roper hun «mamma!». Eldstejenta satte opp noen store øyne før hun sier «mamma! hørte du det? Emily sa mamma, og det var til og med på norsk!»

 25. Jeg vil også være med i trekningen, for denne boka har jeg ventet lenge på. Har noen hyllemeter med sybøker her, men det er alltid plass til flere. Ekstra moro med en der en kjenner bidragsyterne.

  Mitt bidrag: En av ungene kommer inn på badet mens mor sitter på do (ja, en får ikke være i fred mange steder med 4 unger i huset….) Hun ser ettertenksomt på meg og utbryter: «Mamma, den doen er jammen liten til deg…»

  Ja, hva skal en stakkar si? Burde jo egentlig ikke synes det var morsomt engang, men måtte bare le likevel…..;)

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.