Handmade. Norges beste syoppskrifter

handmade by meFor to år sidan kom boka Made by me – Sybloggernes beste oppskrifter, og no er det klart for oppfølgaren! Den må jo berre (heilt objektivt sett sjølvsagt) bli enno bedre. Eg var så heldig å få lov til å vere med denne gangen!

Boka kan forhåndsbestillast i alle landets nettbokhandlar, og vil være i sal i alle bokhandlar fra ca. 15. april. Prisen er kr 389,-. Om du er medlem i hobbybokklubben kjem boka til deg der som hovudbok i april.

Mitt bidrag i boka er ei enkel baby/barnebukse og eg er sjølvsagt kjempespent på responsen på mitt eige mønster. I tillegg kjenner eg godt til fleire av dei andre som bidrar i boka via bloggverdenen/syforum og eg trur er sikker på at dette er ei bok mange vil ha lyst til å eige.

Frå forlaget si eiga omtale av boka:

Et utvalg av Norges beste syoppskrifter!

Bli inspirert av kreativiteten og sygleden til bidragsyterne i denne boken. Oppskriftene er et resultat av en konkurranse som ble spredt via sosiale medier, og de 50 beste bidragene er samlet i Handmade. Her finner du oppskrifter på klær til voksne og barn, tilbehør, interiørprosjekter og utstyr til babyen. Boken passer like godt for deg som er helt ny i faget som for deg som har traktert symaskinen en stund.

Følg gjerne Motor Forlag på Facebook!

1 thought on “Handmade. Norges beste syoppskrifter”

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.