Kjøpsvilkår

Levering

Leveringstid er 2-5 dagar pluss postgang på 1-4 dager.

Alle pakkar blir sendt med Posten/Bring.

Skjer det endringar i leveringstida, feks. ved ferier, vil dette så langt råd bli annonsert på butikksida samt facebooksida mi.

Frakt

FRI FRAKT PÅ ALLE VARER MED MINDRE DET STÅR NOKO ANNA I VAREBESKRIVELSEN! Rabatt ved henting :)

Betaling

Betaling skjer via Vipps, Paypal eller ved betaling til konto. Det er enkelt å betale med Paypalkonto, men du treng ikkje Paypalkonto for å bruke betaling via Paypal, men kan bruke ditt VISA eller Mastercard .

  1. OBS OBS! Ved betaling til bankkonto vil det ta ekstra tid før vara di blir sendt/klar til nedlasting. Dette skjer når betalinga er inne på konto! Ved betaling med Vipps vert vare sendt/gjort tilgjengeleg for nedlasting så snart som mogeleg etter at betaling er registrert motteke.

Angrefrist

Etter norsk lov har ein 14 dagars angrerett, pengane dine minus porto blir betalt attende til din konto etter at eg har fått vara i retur.

NB! På grunn av at det ikkje er mogeleg å returnere digitale varer kan eg ikkje gi refusjon på desse. Ta kontakt om du er misfornøgd med det digitale mønsteret, så er eg sikker på at vi kjem fram til ein avtale.

Feilvare

Er det feil på vara du har motteke så ta kontakt på ohelene@ohelene.net, helst med bilde og skildring. Du vil få ny vare eller kompensasjon.

Er vara skadet under postgang må du kontakte Posten/Bring for reklamasjon.

Bak ohelene.net står Oddrun Helene Eggum, ohelene@ohelene.net – tlf 90774532.
Eg driver denne nettbutikken kun på hobbybasis og er ikkje registrert i Brønnøysundregisteret.