Babyteppe til ein stor gut. A baby blanket for a young boy.

funderer, kreerer, knipsar bilder og nyter livet

Babyteppe til ein stor gut. A baby blanket for a young boy.

I kveld vart eg ferdig med teppet til minstemann akkurat i tide til legging. Han godtok det med det samme sjølv om han har holdt fast på at det IKKJE var til han eg strikka teppe når han har sett det undervegs. Teppet er i babyull. Det gamle har han klipt hol i og elles slitt ut ved bruk. Du kan sjå det ved sida av hodet hans. Totalt utslitt! Usikker på om eg klarar å kaste det likevel. At det vart litt brasillignande er kun eit resultat av kva som tilfeldigvis var i garnkofferten.

Eg er fornøgd med å ha laga eit nytt teppe til han sidan nettene begynnar å bli litt kaldare og pysjamasar blir kasta veggimellom.

The new blanket for our youngest was accepted at once when it was finished. While I knitted it he kept on saying it was meant for «the baby» (what baby?). But tonight I finished it just before bedtime and he held on to it even while I was weaving in the ends!

2 Responses

  1. Grete sa:

    Så koselig bilde av en godgutt i ei god seng :-)Flott teppe Ohelene!

  2. Sidsel sa:

    Det var da et nyyydelig bilde..Og teppet så veldig godt og varmt ut*nikke* Du tryllet så mye fint altså..jepp. Klem til deg fra en fornøyd tøffluss *fnise* :)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.