Handveske i skinn. Small leather handbag.

 

Så kan eg vise bilde av veska eg lagde her før i månaden. Veska er i offwhite skinn med bomullsfor. Den er avstiva med veskevatt og har fått tre lommer inni. Tøystykket på framsida er orginal Burberry og det var utgangspunktet for veska. Den skulle matche eit skjerf bestillaren hadde.

This handbag is made from an order. The buyer wanted it to match a scarf from Burberry and had a small piece of fabric in the same pattern. I decided to make the small bag from leather with cotton inside and padding.

13 thoughts on “Handveske i skinn. Small leather handbag.”

  1. Heisann.

    Synes du e kjempeflink å sy. Har prøvd å søkt på mønster på mei tai, men det eneste fornuftige jeg finner er bilde av hvordan man nåler i hopp en mei tai. Siden jeg er en person som må ha ting inn med teskje når jeg skal sy lurte jeg på om du kunne gi meg noen tips på hvordan en mei tai blir til?

  2. Du lager så mye fint! Lurer på en ting ( så du hadde stengt for bestillinger), jeg har lagret «tøffeloppskriften» din. Skal jeg betale deg noe for den? Mannen tok med seg ungen på Clas Ohlson, og VIPS så var den ene borte vekk nemlig. Vi er blitt helt avhengig av tøflene, så nå skal jeg prøve å mote meg opp til å sy selv :O/

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.