Tracing av foto i Silhouette Studio

Her er ein video eg nettopp har laga på to ulike metodar å trace bilder på.

Utfordringa med bilder er at man må justere seg etter korleis bildet er. Mørk eller lys bakgrunn, mykje detaljer eller store felter med veldig mykje lik farge. Fargebilder eller svart kvitt. Einsfarga trykk eller trykk med fleire fargar?

Ikkje alle bilder er like lette å få til uten å redigere dei først. Men når man så får det til opnar det opp store mogelegheiter for å lage eigne trykk til klede eller interiør med eigne bilder!

Legg gjerne igjen ein kommentar her eller på YouTube så eg veit om filmane mine treffer og hjelper. Kanskje har du noko du gjerne skulle hatt ein film om? Eller noko du syns skulle vore anleis med filmane? Takk for at du ser på!

3 thoughts on “Tracing av foto i Silhouette Studio”

  1. Setter så pris på alt du deler, og ønsker så å bli en brøkdel så god som du er….kommer nok ikke nærmere for du har enorme kunskaper jeg gjerne skulle ha klart <3 !!! Men, ser opp igjen og opp igjen og prøver det jeg kan….så må en bare håpe! Ønsker så å kunne dette med traching av bilde….men jeg får bare ikke mine fine!!Men, fortsetter å se på det du legger ut, krysser fingre for at du fortsatt legger ut masse nytting info <3 !

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.