Makalaus Krinkleull, eller «Janus møter Nøstebarn»

funderer, kreerer, knipsar bilder og nyter livet

Makalaus Krinkleull, eller «Janus møter Nøstebarn»

Denne veka har eg sydd og lappa litt ulltøy innimellom amming og bleiestell. Ja, for tenk at vi no blitt sju i familien vår! Den minste vetle jenta vår er perfekt på alle måtar, og alle i familien er så glade for å at ho endeleg er komen. Her på bildet er ho seks dagar gamal.

babyen

I dag har eg sydd ei ullbukse etter eige mønster (Makalaus bukse) i Krinkleull frå Janus. Det er kjekt at ein endeleg kan kjøpe ullstoff frå Janusfabrikken.
makalausbukse bakfra

Før fødselen fekk eg òg kjøpt ein heil Norgespakke med veldig godt brukt ulltøy. Dette har eg vaska og farga og lappa ein del av allerede. Nøstebarndressen (mørkeblå i midten under) fekk nye ribber på bein og ermer og den eine foten fekk nytt liv som lapp på kneet. Gensaren med stripete ribb fremst var ein kvit body før omsaum og farging. 
fiksetoy1

Eg har framleis igjen fleire plagg å reparere småhull på. Kjekt når ting kan gjenbrukast :)
fiksetoy2

3 Responses

  1. Gratulerer med siste tilskudd til familien! Nydelige frøkna!

  2. Elisabeth sa:

    Gratulerer så mye med den lille, synes hun ligner på den minste storesøsteren? Nydelig bukse du har sydd, krinklet ull er deilig å ha på :)

  3. Liv Helen sa:

    Hei! Jeg driver å funderer på skinnreim til tripp trapp’en, og kom over innlegget ditt for 2 år siden. Jeg lurte rett og slett på om du tok på deg å lage flere, for salg?:) dette er ikke noe som haster isåfall, jeg er en «planlegger», så har god tid :) svar gjerne på mld, 90681319 :) ellers ønsker jeg deg tillykke med lille jenta :)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.