Nedtellinga er i gang – nesten

nedtelling

No er det klart til å begynne nedtellinga. Vi skal plukke av eit hjarta kvar morgon framover og når det er tomt for hjarter på snora er det julafta! Eg har stressa minimalt i år med juleførebuingar og no skal vi bruke adventstida til å kose oss, bake og vere litt «julete».

punkelue

 

Denne lua sydde eg i dag av fleece, fuskepels og ulltråd. Den er inspirert av ei lue eg såg i Agneta H sitt album på sysidan. Eg må pønske litt meir på å bruke fuskepels i luer for eg syns det vart stilig. Minstemann måtte imidlertid nesten tvingast til å vere modell så her i huset blir den nok ikkje brukt. Eg skal bruke eit «ordentlig» mønster som grunnlag for neste lue for denne som eg tok på gefulen vart det ikkje den beste passforma på.

We are ready for countdown! Every morning one heart comes off and when the ribbon is empty the christmas eve is here.

The fleece hat is inspired from a hat I saw at the sweedish forum Sysidan. Agneta H makes really cool hats. I didn’t use a pattern but I will for the next one…

4 thoughts on “Nedtellinga er i gang – nesten”

  1. OH! Vilken rolig idé fær julkalender. En sådan måste jag komma ihåg att gæra till nästa år. Jag är inte något vidare færtjust i dedär gave-kalendrarna eller choklad-kalendrarna, men NÃ…GOT kul måste man ju ha innan jul! Tack fær idén!!

    Konstigt att jag aldrig har hittat din sida, fær det verkar som om vi hänger på ungefär samma ställen på nätet och det var VÄLDIGT många fina saker du har gjort. Jag återkommer!

    //Kaja

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.