Barndom er

å bygge trehytte i eigen skog og å huske mellom to store furutrær. Eg er visst enno i barndommen for eg kosar meg med bygginga nesten meir enn ungane. Jammen er det kjekt å ha sin eigen lille skog der ein kan boltre seg fritt.


This summer the kids and I have built a small wooden «castle» in the forest. Nearby there is a swing between two Pine threes from another summer. I think I have had just as much fun as, or even more fun than, the kids doing this.

3 thoughts on “Barndom er”

  1. En trehytte var en barndomsdrøm jeg aldri fikk satt ut i liv. Kanskje jeg får hive meg rundt og bygge sammen med barna en gang. I Trondheim er det for tiden en hel herskare av trehytter ved Vår Frue kirke. Det er vistnok en Japansk kunstner som har satt de opp – helt uten spiker.

    Jeg ser til min store forskrekkelse at du har holdt på å strikke for BRANN! Ikke rart RMK ligger 10 poeng bak. Det der må du altså slutte med *knis*.

    Nå har jeg ikke vært så flink til å sy/strikke denne sommeren. Men jeg har kjøpt en del stoff så nå er jeg litt klar for å starte. Første på planen er puter til den nye stua!

    Ha en fortsatt fin sensommer!

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.