Eg veit ikkje kva syndromet heiter

funderer, kreerer, knipsar bilder og nyter livet

Eg veit ikkje kva syndromet heiter

men aldri har eg vel så lyst til å handle stoff, garn og hobbyutstyr som når eg skal prøve å bruke av det eg har. Skulle liksom berre hatt ørlitt av dette garnet i ein eller annan fin rosafarge til å bruke sammen med det brune eg har. Og Tiljamiid har varsla at dei får inn flotte fargar av vinterfrottè – eit stoff eg har lyst til å sy meg ein kjole av etter at eg fekk tafse litt på det heime hos ei venninne. Kreativ har til og med salg på vinterfrotte og har ein nydelig gammelrosa farge (bildet). I tillegg kjem ungane kjem med stadig nye ønsker for luefargar til seg sjølv og andre, og eg skulle så gjerne hatt ørlitt meir jersey å velge i. Frå CeTho Designs  eller Sydilla f.eks.

Sidan eg først begynte å sy for nokre år sidan har tilbodet blitt veldig veldig mykje bedre på stoffer i Norge. Frå at Stoff og Stil var einerådande har vi no mange gode butikkar med spennande stoffer. Til og med ull og bambus begynnar det å bli godt utvalg på. Men. Når handlelysta blir som verst hjelper det på å minne meg sjølv om at lønninga mi er på kr 0,- for tida og at syrommet mitt faktisk KAN konkurrere med ein middels stor hobbyforretning sitt varelager i innhold. :P

Men om eg selger noko eg lagar – kan eg då handle?

Og FÅ garn/stoff/materiale – det kan man vel?

6 Responses

 1. Elisabeth sa:

  Jeg aner ikke hva syndromet heter, men jeg har det selv ;) Det er jo sååå mye fint der ute. Du som syr en del: Vet du hvor jeg får kjøpt ullfleece? Har sydd en dragelue til sønnen min av vanlig fleece, men har lyst på ull slik som f.eks Nøstebarn har i sine luer.. Ha en flott søndag videre!

 2. He he.. ER man garn og stoff avhengig, så er man det.. Litt dumt når man har 0 i inntekt.. men.. synes det var en lur ide» at du kunne selge litt! du lage jo så mye flott så jeg tror ikke det blir noe problem!!
  Fortsatt flott søndag!
  klem fra odin

 3. June sa:

  Jess.. Lider av det samme..
  Men jeg klarer heldigvis å være litt streng med meg selv.. I perioder iallefall ;)

 4. lise sa:

  Jeg vet ikke hva det heter jeg heller, men det er mulig at jeg har et snev av det… Et ubetinget ja til de to spørsmålene dine på tampen!

 5. Kali- sa:

  Hehehe! Samma syndrom som jeg lider av (i tillegg til det jeg faktisk har journalført, selvfølgelig)… :P Tror det heter «Kvinnfolk».
  Men jeg mener at det man får gratis/bytter til seg bør gå utenom sånne Bruk-det-du-har-før-du-kjøper-noe-nytt-avtaler. For man har jo ikke _kjøpt_ noe. Og får man en gave, så kan man ikke si nei til det, vel? Og bytter man noe bort mot noe annet – ja, så har man jo brukt noe man har :P
  Jeg har også en sånn deal nå. Bruk det jeg har før jeg kjøper mer. Men jeg må selvfølgelig supplere, da. Sytråd, erter (ellers blir det jo ingen erteposer… Bare poser. Og det er jo ikke like gøy) og annet som man bruker opp underveis… ;) Men jeg har klart å ikke kjøpe mer garn eller stoffer på eviglenge! (For jeg fikk en bærepose med bomullsgarn til bursdagen min, og jeg fikk en stoooor ladning stoffer for en god stund siden)
  :D
  Lykke til med bursdagsselskapet! Posene dine ble kjempeflotte!
  Og det er rart å tenke på at det nå nesten er gått 8 år siden vi begynte å skravle ;) Og at skjønningene allerede er 7 år!
  Snart sitter vi vel og planlegger konfirmasjoner….. *sukk*

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *