Sum sum

funderer, kreerer, knipsar bilder og nyter livet

Sum sum

Ja symaskina den surrar og går. Tøflene eg tok opp bestilling på vart ferdige i dag når vetlesysta sov ein microdupp (ho har feber og søv urolig både natt og dag). Her er det eine paret. Det andre er i samme farge, men har navn frampå.

Sidan vetlesysta ikkje var så lysten på å sove liggande, tett som ho er, vart det til at eg tok henne på ryggen i Boba’en min. Og med ein sovande unge på ryggen kan ein gjere mykje rart som ein ikkje får til med t.d. ein unge sovande i fanget. Eg valgte å klippe tøy til luer. Eldstejenta kom nemleg heim med ønsker for luer til nokre av vennene i går – om eg kunne sy? Og det kan eg jo.  Så med jentungen sovande på ryggen klipte eg luer i stor skala for så å sy dei sammen når ho var vaken (tilbake på ryggen igjen) seinare. Går fint å sy ståande må vite ;) Luene er i litt ulike størrelsar (små der stofftilgangen satte avgrensingar) og stoff. Her har eg brukt både microfleece, ribb og anna jersey.

4 Responses

 1. lise sa:

  Supre tøfler! De parene jeg kjøpte av deg for .. snart seks år siden, tror jeg det må være, var høyt elsket til de ble utslitt og for små. Kanskje jeg kan lokke deg utpå igjen til høsten, når det nærmer seg jul og julegave til niesen, som da nærmer seg året?

  Luer står høyt oppe på listen min nå, på 17. plass eller noe.. ;-)

 2. Elisabeth sa:

  Så fine tøflene ble, enkle og i farge etter min smak. Jeg skulle hatt slike til meg selv siden jeg alltid fryser sånn på beina ;)

 3. Nina sa:

  Så snill mamma du er! Kjempeflotte luer (eller huer, som jeg sier!). Og stilige tøfler, men der er jo du tøffel»dronningen» :-)

 4. Så fine tøfler igjen:-) Du må nå ha sydd mange hundre par. Jeg har foresten et par Ohelene-tøfler liggende i babyboksen på mørkloftet. Så kanskje om mange (veldig mange) år når jeg blir bestemor så får vi tatt de i bruk igjen;-)
  Ønsker deg ei flott helg!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.