Ny linse

Min kjære har eit Nikon D70 som eg låner når eg skikkelig skal kose meg med fotografering. Orginallinsa som sat på kameraet hadde fått seg ein trøkk og demontering i forsøk på reperasjon resulterte i at den fungerte, men at den var nokså skakk og støvete. Her om dagen bestilte eg difor ei Nikkorlinse 18-200 på Pixmania til nevnte kamera, og no småslest vi om det ;) Han skal få låne det etter kvart, men i dag er det eg som har brukt det – mellom anna ute.

I hagen er det nemleg begynt å blomstre, og sidan plenen er slått (delvis i alle fall) går det til og med an å sjå blomstene. Med solglimta kjem òg lysta til å luke og grave og ikkje minst flytte rundt på planter i hagen.

I dag har mellomstejenta og eg spadd opp eit langt smalt blomsterbed og sådd fleire posar med frø til sommarblomster. Like etter at vi var ferdig gjekk det automatiske vatningsanlegget på (= det begynte å regne igjen). No blir det spennande å sjå kva som spirer og om planen vår om eit frodig bed med masser av ulike blomster i ulike høgder slår til. Vi har sådd solsikker, solhatt, margerittar, ulike asters, papirblomst, ulike blomkarsetypar og ein sommarblomster-blanding.

Kva er det du tar bilder med, og kva likar du best å ta bilder av?

1 thought on “Ny linse”

  1. Hei! Jeg finner ikke noen mailadresse til deg noe sted her, så jeg skriver her i stedet ;) Jeg lurte på om du ville sende meg mønsteret til de tøyskoene som du har lagt ut beskrivelse på? De var så fine!! :)

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.