Gleda ved å sy!

Eg trur eg har funne igjen litt av gleda ved å sy. Ei stund i haust var det å sy mykje ei plikt og noko som gjekk utover både familien og nattesøvnen. No syr eg når eg har lyst, og nesten berre det eg har lyst til å sy. Slik trur eg det må bli framover også. I dag har eg fått ferdig ein Mei Tai Opp! med matchande veske til vinnaren av desembertrekninga på tettinntil.com. I denne ligg det både lyst og glede! På bildet ser du broderiet som går igjen på veska og selen og pyntestoffet som også er brukt på begge. Håpar mottakaren likar den like godt som eg gjer (elles vil eg ha den tilbake!).

The joy of sewing.

I think I have found my pace at sewing. Now I sew when I want to and not so much when and because I have to. The photo is of the embroidery and the decor fabric for my latest project. A Mei Tai and matching «Thaibag».

9 thoughts on “Gleda ved å sy!”

  1. Stoffene og broderiet ser bare flott ut.. Tror nok at mottager kommer til å like dette, jeg synes det er veldig fint… Du sier noe viktig om det med glede. Dersom håndarbeid blir en plikt og man ikke har tid til å kose seg med det er det ikke morsomt lenger. Jeg føler det slik av og til, og da må man bare senke forventninger og stresse ned..Ha en fortsatt god helg!

  2. Vinneren av OPP! og veske

    Det er jeg som er den heldige vinneren, og jeg GLEDER meg til å få dem i posten. Bra at du syntes at stoffene og broderiet jeg valgte ble fint sammen, da regner jeg med at jeg også blir fornøyd! Får bare håpe at jeg får til bæringa, har ikke brukt meitai før…

  3. Så KJEKT å sjå at du har funne att gleda ved å sy! For min del går det veldig i bølgjer – det er verkeleg eit overskotsfenomen. Håper du kjem inn i den gode stimen att, det er så kjekt å sjå det du lagar!

  4. Så godt du er i symodus igjen! Jeg syr også det jeg vil sy – bare synd det blir kjedelig for andre….i bloggen. Men nå er jeg symodus selv for andre ting.

    Vakkert broderi. Jeg er sikker på at mottaker blir fornøyd!

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.