Litt barnehagesaum og actionbilder av gårsdagens bukse

funderer, kreerer, knipsar bilder og nyter livet

Litt barnehagesaum og actionbilder av gårsdagens bukse

Eg har pusla med litt syarbeider i dag òg. Tøfler til barnehagen må til og dei fekk visst køyrt seg med det samme ute i sandkassa (ut med pappaen ja). Så vått som det var i graset dag vart ho både litt våt og kald på føtene til slutt, men det heldt lenge. Så ingen kan seie at dei ikkje er skikkelig testa i alle fall. Buksa som eg sydde i går gjekk med i same testen. Funkar godt både til traktorkøyring, sandkassegraving og anna moro.

I går sydde eg forresten òg ei jerseylue med ullfôr. Den er berre ein litt større størrelse av lua eg har sydd tidlegare etter eige mønster (eit mønster som eg visstnok hadde tenkt å dele – skriver opp digitalisering av mønsteret på to-do-lista). Vetlesysta meinar forresten at om katten kan drikke av sølepyttar når han er tyst, ja så kan vel ho òg gjere det!?

3 Responses

  1. Elisabeth sa:

    Herlige bilder av veslemor! Ser ut til at alle klærne holder seg godt i hard lek :)

  2. Silje sa:

    Hei! Måtte smile da jeg leste innlegget – herlig ubekymret over at barnet drikker sølevann – og velger heller å ta bilde. Flott med oppdragelse som ikke er overforsiktig! Og så liker jeg så godt hvordan du bruker stoff om igjen, og at du faktisk klarer å lage så mange av barneklærne selv. Du er et forbilde!

  3. Nina sa:

    Hei så gøye bilder! Her har du virkelig hatt en skikkelig produkt-tester hjemme hos dag, absolutt!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.