Hagelag på hagedag.

I går i øsande regn var eg såvidt innom hagelaget sin hagedag på planteskulen. Ungane var med og dei fekk kvar si rose. Eg plukka ut ei skjermgran som er komen i jorda – førebels ikkje så stor (ca 60cm) men eg har satt den ein plass den kan få vekse fritt (har ikkje tatt bilde av den). Ein klatrehortensia kom òg i korga, fyrst med tanke på klatring på ei furu, men eg endte opp med å plante den langs muren. Håpar at den klarar å finne feste der og at den kan lyse opp litt i all den grå steinen. Det begynnar å bli fine fargar rundtom i mange av beda òg no.

I have been shopping plants. First a Sciadopitys verticillata wich I have placed in a roomy spot. Hopefully it’ll grow to be a big three. Second (or really at first but you get the idea) three different roses for our three different kids. They accompanied me on my shopping and I had allready promised them a plant each. The last plant I got was an Hydrangea (bottom photo) wich I hope will climb on and cover up some of the grey rocks in front of our house.

4 thoughts on “Hagelag på hagedag.”

  1. For en utrolig nydelig plass du og din familie bor på, ble rent misunnelig her jeg sitter og ser på alle de flotte bildene….Gøy på landet.
    Ha en flott pinse og så håper jeg vi alle får ett nydelig vær.

  2. Klatrehortensia er en vakker plante, et hus her i nabolaget har et litt slitent skur/uthus som er dekket av en stor plante, og den lyser opp i ukesvis med store hvite blomsterskjermer. Den finner nok feste på muren, hortensiaen er flink til å klistre seg fast i underlaget.

  3. Så flotte planter, det minner meg forresten om at hagelaget her skal på tur og beundre hagen til et medlem på tirsdag. Det blir nok kjempekoselig. Kos deg i pinsa.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.