Sommartider

Sommaren er definitivt her med både varmt vær, nakne tær og modne bær (drog eg den litt langt tru?) og blogging er noko av det siste eg tenker på og har tid til om dagane. Ikkje har eg tider til å sy eller produsere noko å blogge om heller. Vel ein hagepost eller to kunne eg jo ha fått til. Kunne skrive om det lange graset/kløveren på plenen eller agurkene som veks så vi kan sjå det frå dag til dag i drivhuset. Men ikkje i dag…

I det siste har vi brukt litt tid på Geocaching. Vi har funne 10 cachar til no, og har til og med plassert ut to små sjølv her i heimkommunen. Vi (les: eg) er så lett(e) å glede at det var store smil å spore når mailen tikka inn om at den eine posten alt var funnen av ein ivrig geocachar mindre enn eit døgn etter at vi gøymde den. Eller faktisk var den funnen av to, men den som var FTF (First To Find) har ikkje logga funnet sitt (enno). Og i hylla ligg det ein micro og ein nano-cache og ventar på å bli plassert ut når vi har fått tenkt ut gode plasseringar for dei. Desse er nok mykje lettare å plassere enn plastboksane vi var ute med i går, men desto verre å finne uten å bli oppdaga.


Men kor er manerane mine? Tusen tusen takk for gode ord på mitt innlegg om bloggeblues og ditto under hageinnlegget. Eg sluttar ikkje å blogge med det fyrste – om ikkje det skjer noko uforutsett då – men eg kan nok love at eg ikkje kjem til å gå for strebaralternativet d) heller. Å fortsette som no med sterke innslag av «ta det som det kjem» er kursen vidare. Takk for at du leser, og tusen takk til dykk som innimellom eller rett som det er legger igjen eit ord!!

Sjølv følger eg med ein heil mengde bloggar gjennom Google leser og innimellom prøver eg å ta meg tid til å gå vidare inn på bloggane og legge igjen kommentarar. Skulle gjerne ha tid til å gjort det meir, men det eg gjer som ikkje tar tid er å dele ein del innlegg via bloggen min (sjå til venstre i margen) som ein liten gest til gode innlegg/bloggar/bloggarar. Dette gjer eg mykje oftare enn eg postar nye innlegg og det visar ikkje i Bloglines, Google reader, Blogloving el.l. Så ta gjerne turen innom ein gang i blandt for å sjå om eg har nye anbefalingar til vidare bloggsurfing!

4 thoughts on “Sommartider”

  1. Kjenner flere som driver med geocaching, som har blitt helt «hektet». Har tur-GPS men har ikke prøvet – er redd for å bli bitt av basillen – og flere «basiller» har jeg ikke tid til :-) I disse dager er det nok ikke dumt å komme seg ut og gå en tur.
    Hilsen Nina

  2. Selvsagt blir du her hos oss, jeg var ikke nervøs en gang. Nesten… Nå er vi hjemme fra sterkt nettredusert ferie, så nå står det både luesøm og mye mer på agendaen.

  3. Moro å lese om den nye hobbyen din :-) Eller, sport er vel mer korrekt å si? Hadde aldri hørt om geocaching før du begynte å blogge om det, men siden har jeg undersøkt litt og funnet ut at det ligger flere cacher i mitt nærområde. Så nå er det bare å overtale familien til å bli med på tur! Mannen min er lærer, og jeg synes dette høres ut som en fin aktivitet for en klasse på tur. Tenk så mye god læring som kan komme ut av det da! :-)

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.