Fem dagar på meg, og ein «gi-bort»

Eg held litt igjen på hurraropa, for rett nok er sjølve festdrakta til vetlesysta ferdig, men det står ein del att. Butikkane her hadde ikkje skjorter i rette størrelsar verken til vetlesysta eller til niåringen. Så då er det vel berre å sy…

Eg har klipt ut stoff til skjorte til den minste medan eg berre har kome så langt at eg har funne kva mønster eg skal ta utgangspunkt i til den andre skjorta. Og alt skal vere klart til vi skal i konfirmasjon på sundag!

Skautet vart litt knapt, så eg syr eit nytt etter kvart og gir bort dette til den som måtte ha bruk for det. Det er skaut med lue inni. Jenta mi er 46-47 cm rundt hovudet og den passar nok til ei som er berre litt mindre.

Skautet er sydd av samme stoff som forkleet utanpå og av kvit bomull inni. Skriv ein kommentar og så trekker eg om det skulle vere fleire som har lyst på det. Om det må pr post for å komme fram til den som vil ha det, og sidan det er eit typisk 17. mai-plagg, sender eg det i posten torsdag. Då skulle det vere nokonlunde bankers at det når fram til festdagen.

4 thoughts on “Fem dagar på meg, og ein «gi-bort»”

  1. Tuller du?! Akkurat sånn skulle vesla hatt til 17.mai!! At jeg ikke har tenkt på å sy det selv, men nå er det litt sent…masse å gjøre.

    Så jeg vil gjerne ha, om ingen andre har tinga på den. Jenta mi sover nå…men ser på helsekortet at hun var 44 i hodeomkrets for litt over 2 mnd. siden…Så den burde nok passe;)

  2. Ååååh, nå kom jeg på at eldste trenger ny bunads-skjorte. Æsj. Hvor mange 17.-mai’er kan man gå med skjorte det mor har klippet/revet vekk nuperellene på mansjettene fordi de var så utslitte at de begynte å falle av? Kan den brukes til resten av skjorta blir fillete også, eller er det for drøyt?

    Ja, ja…

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.