Den Norske Silhouettehåndboken 2.0 – Ebok, PDF format

(1 customer review)

229,00 kr

Grunnleggande om alle funksjonar i programmet ut frå versjon 4.1. som kom i slutten av august 2017.
Fire flotte prosjekt med steg for steg tekst og bilder.
Gode forklaringar på alle funksjonar i programmet. Ti sider berre om tracing!
Inkludert mange avsnitt om ekstrafunksjonane i Designer Edition, Designer Edition Plus og Business Edition.

Kategoriar: ,

Etter at Den Norske Silhouettehåndboka 1.0 vart tatt imot med opna armar har eg i haust tatt sats og oppdatert boka til ny programversjon. Boka er i ferd med å bli trykt opp som fysisk bok, men i ventetida og som alternativ tilbyr den her i bokmåls språkdrakt i pdf-format.

I Den Norske Silhouettehandboken 2.0 går vi gjennom alt det grunnleggjande du treng å vite for å kunne lage eigne design og produkt med di kuttemaskin samla mellom to permar (eller i ei og samme datafil sånn stengt tatt). Dokumentet er på 106 sider. Når du kjøper boka får du link til å laste den ned til di eiga datamaskin og du står fritt til å skrive den ut eller bruke den på skjerm.

Lagre fila hjå deg sjølv så kan du gjerne bruke den på fleire pcar/brett om du ynskjer det. Det er avgrensing på tal nedlastingar, men ta kontakt om du av ein eller annan grunn treng å få laste ned fleire ganger, så ordnar vi det!

Betaling kan skje via Paypal, Vipps eller via bankkonto.  Etter kjøp med Paypal vil du få opp ei side med link til nedlasting av dokumentet. Du vil òg få ein mail med same link etter betaling og etter at eg har registrert at du har betalt via hhv Vipps og bankkonto. Dokumentet er mitt verk og skal ikkje delast eller selgast av andre eller på annan måte enn gjennom denne sida. Du kjøper retten til ein person/husstand til å bruke dokumentet. Vis gjerne til denne sida om nokon vil kjøpe sin eigen kopi. Takk for at du respekterer kopiretten! Opplysningane i boka må meir enn gjerne brukast til å sjølv å lage og selge eigne design eller produkt.

Er det noko du er misfornøgd med så gi meg endeleg beskjed! Er du fornøgd så fortell det gjerne både til meg og andre! Eg  blir veldig glad om du gir meg ei ærleg vurdering på produktet når du har kjøpt det!

 

 

1 review for Den Norske Silhouettehåndboken 2.0 – Ebok, PDF format

  1. Agneta Kajander (godkjent eigar)

    For en fantastisk jobb du har lagt ned i denne boka! Den gjør det mulig for oss med ingen forkunnskap til å komme i gang med maskinene våre. Lettforklart og godt illustrert. Jeg er imponert!!!

Skriv ei vurdering

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.