Den Norske Silhouettehandboka 1.0. Pdf. OBS!OBS! Til Legacy versjon (før 4.1) av Silhouette Studio

Sal!

Den Norske Silhouettehandboka 1.0. Pdf. OBS!OBS! Til Legacy versjon (før 4.1) av Silhouette Studio

269,00 kr 200,00 kr

Grunnleggande om alle funksjonar i Silhouette Studio versjon 3.
Heile 10 sider  om Tracing!
Tre flotte prosjekt med steg for steg tekst og bilder.
Gode forklaringar på alle funksjonar i programmet.
Kort  om alle ekstra funksjonar i Designer Edition.
Gode illustrasjonsbilder.

Kategoriar: ,

Skildring

Etter fleire år med ivrig bruk av Silhouette Studio og Silhouette Cameo føler eg meg veldig klar til å dele av kunnskapane mine i bokform! Opplysningane i boka må meir enn gjerne brukast til å sjølv å lage og selge eigne design. Eller til å selge produkt laga med di eiga kuttemaskin ut frå det du lærer her!

I boka får du alt det grunnleggjande du treng å vite for å kunne lage eigne design og produkt med di kuttemaskin samla mellom to permar (eller i ei og samme datafil sånn stengt tatt).

Dokumentet er på 96 sider i pdf format. «Den Norske Silhouettehandboka 1.0» og «Den Norske Silhouettehåndboken 1.0» er heilt identiske utover målforma, og du får link til å laste ned begge bøker i pdf-format når du kjøper, så då kan du velge målføre sjølv.

Lagre fila hjå deg sjølv så kan du gjerne bruke den på fleire pcar/brett om du ynskjer det. Det er avgrensing på tal nedlastingar, men ta kontakt om du treng å få laste ned fleire ganger så ordnar vi det!

Betaling kan skje via Paypal, Vipps eller via bankkonto.  Etter kjøp vil du få opp ei side med link til nedlasting av dokumentet. Du vil òg få ein mail med same link.  Dokumentet er mitt verk og skal ikkje delast eller selgast av andre eller på annan måte enn gjennom denne sida. Du kjøper retten til ein person/husstand til å bruke dokumentet. Vis gjerne til denne sida om nokon vil kjøpe sin eigen kopi. Takk for at du respekterer kopiretten!

Er det noko du er misfornøgd med så gi meg endeleg beskjed! Er du fornøgd så fortell det gjerne både til meg og andre! Gi gjerne ei ærleg vurdering på produktet om du har kjøpt det!

 

 

Vurderingar

There are no reviews yet.

Be the first to review “Den Norske Silhouettehandboka 1.0. Pdf. OBS!OBS! Til Legacy versjon (før 4.1) av Silhouette Studio”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.