Travle dagar – Busy days.

Det er travle dagar i heimen. mange bestillingar – minstemann har bestemt seg for at å sove på dagen er for babyar og ikkje for han – og han startar ikkje i barnehagen før om ca to veker. Alt i alt gjer det at søm for det meste blir nattarbeide i tillegg til mandagen når min beste venn, pappen i huset, har minsten mens eg syr.

Før ferien vår sendte eg ut desse to veskene til sine eigarar.

Two bags sendt before the holidays. I have a lot of orders these days. I work two days at the socialoffice – our youngest thinks taking a nap is only for babies and not for him – he’s not attending kindergarden for another two weeks yet. All in all this gives me time to sew… mostly during the night – and mondays like before – thanks to my best friend, my boyfriend.

8 thoughts on “Travle dagar – Busy days.”

  1. Så flotte vesker, jeg har kjøpt meg nytt mønster idag, og quiltelabb til maskina. I neste uke skal jeg sy, mellom slagene (les:jobb). Helene drar til Bulgaria ei uke, det blir litt roligere i heimen da.

  2. Vilka härliga väskor du gær bla… En sådan väska i jeanstyg vore härlig att ha… urläcker tycker jag som stickväska…
    Må så gott… en Sjæbackabo på irrvägar ute på nätet… kramis…

  3. Tenke seg til at jeg ikke har sett veska mi i bloggen din før.. *skammer meg* Jeg må bare si at veska er genial!! Den er med meg stort sett over alt, og den rommer utrolig mye. Jeg er svært fornøyd med den! Og for de som lurer så er det altså den blå strikkeveska jeg skriver om her. Den har jo så mange flotte lommer, jeg mistenker at jeg ikke en gang har funnet alle.. :)

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.