Har du eit lesetips til meg?

Eg likar å lese andre sine bloggar sjølv om dette i likhet med oppdatering av min eigen blogg går litt i rykk og napp. Iallefall gjer det det med korvidt eg tar meg tid til å gi livstegn i form av kommentarar der eg har vore innom.

Når eg prøver å tenke meg om kva det er som gjer at eg fell for ein blogg, er det gjerne dei bloggane som ikkje lignar alt for mykje på eit ukeblad eg blir gladast for å sjå er oppdatert. Dei bloggane som visar at det er eit menneske bak der, og som viser fram både undervegs-prosjekter og ferdige produkter i tillegg til litt utanom-hobbyistisk-snakk innimellom. Gode bilder er eit pluss, men om det blir for styla kan det vere ein turnoff. Gode linkar vidare til kor ein finn inspirasjon likar eg godt. Bloggarar som deler tips og mønster blir eg òg lett glad i :)

Har du ein blogg du likar å lese og har lyst til å tipse meg om eller har du ein blogg du har lyst eg skal besøke? Kva gjer at du likar å lese akkurat den bloggen og kvifor i alle dagar les du min? Eg besøker nesten alltid dei som kommenterer bloggen min (sjølv om eg som sagt ikkje alltid kommenterer) så om du vil ha besøk av meg legger du igjen ein kommentar!

7 thoughts on “Har du eit lesetips til meg?”

  1. Jeg leser bloggen din for det alltid er spennende å se hva du syr, du er helproff!
    Og jeg vet du liker hagearbeid, så jeg regner med det kommer litt av det utover våren.
    Og hvis du vil se min siste katastrofe (har bare syddd klær i et halvt år)… så tar du en titt i bloggen min i dag :-)

    Riktig god helg,
    Hilsen Nina

  2. Så overskrifta på innlegget ditt, og tenkte ut et boktips jeg: Jentene fra Riyadh. Passer godt nå når det nærmer seg 8. mars. Trodde det var en bok jeg ikke kom til å like – men jeg liker den!

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.