Ryddar


Eg har rydda litt i hyllene og funne (mellom anna) 17 symønster som desse som eg gir eg bort. Fortel meg kvifor akkurat du skal få dei i ein kommentar her i bloggen. Om det blir fleire som er interessert trekker eg ein mottakar mellom kommentarane. Eller så kan det vere at det dukkar opp fleire mønster eller lignande ;)

Mønstera er til alt frå boblejakker til barn, dåpskjole, selskapskjole, guttebukse og hengekøyer. Tidsriktig? Tja, kanskje ikkje, men det kan det jo fort bli igjen!

Eg trekker ut kven som skal få mønstera på måndag, så kommentar må helst vere inne før utgangen av helga.

Mens eg ventar på å sjå om nokon i det heile er interessert så går eg tibake til syrommet og ser om eg får ferdig mønsteret eg driv med til ullbukse. Samme buksa som eg testa ut tidlegare i fleece. Planen var å legge ut mønsteret her, men det har tatt litt lengre tid enn eg hadde tenkt.

10 thoughts on “Ryddar”

  1. Juhuuuu ramla over en skatt her i form av gamle mønster…. Har samlet gamle mønstre og mønsterbøker fra min mor og mine tanter. Blir helt nostalgisk av å sitte å kikke på dem. Tenk at min mor i sin tid hatet å sy klær, men gjorde det for å spare penger……. Jeg derimot får ikke sittet lenge nok ved symaskinen. Håper ingen andre enn JEG så denne jeg*humreler* Ha en flott dag videre.

  2. Jeg elsker gamle mønstre. Ikke at jeg har så mange, men de jeg har, har jeg lagt frem slika at alle som kommer på besøk får se (hvis de vil da). Så hvis de havner hos meg er det mange som for glede av de :)

  3. Hi, hi, disse kjente jeg at jeg fikk skikkelig lyst til å kikke på.
    Jeg pleier å handle gamle mønstre på div. nettauksjoner og bruktbutikker.
    Noen kjøper jeg for å sy av de, andre for å se hvordan ting gjøres og bruke det på et annet mønster. Mange blir aldri brukt som symønster, men bare til å kose seg og bla i når det er idêtørke her.

    Men, noen god grunn til at akkurat jeg skulle ha disse…..nei, det vet jeg ikke Jeg hverken fortjener eller trenger de mere enn noen andre, hi,hi bare litt dilla på sånne.

  4. Hei. Om det ikke er for sen vil jeg gjerne være med i trekningen av disse mønstrene. Rett og slett fordi jeg er ny i sy-gamet og trenger flere mønstre å velge mellom :)
    Flott blogg – fant deg via sysiden.no :)

  5. hei hei . . «grunnen til at akurat jeg skal vinne dem».. Ja si det.. vet ikke om det er grunn god nok, men er ganske fersk i faget og trenger nye ting å bryne meg på, så hadde vært utrolig bra med nye mønstre:))

  6. Hei!

    Jeg har veldig lyst på dåpskjole-mønster eller barneklær-mønster.. Jeg rekker dessverre ikke å sy dåpskjole til lillegutt, for han døpes på søndag. Men jeg vil sy en dåpskjole som mine barnebarn etterhvert skal bruke, for «familie»-kjolen vi bruker nå er 120 år gammel, og det spørs vel om den holder så lenge.. Men tenk om kjolen jeg syr, også skal brukes i de neste 120 årene?

    Jeg er forresten veldig imponert over syferdighetene dine! Si ifra hvis du begynner å sy skinntøfler for salg igjen.. De er så fine som bhg-tøfler.. ;o)

    Line

  7. Hei!

    Jeg ønsker meg mønster! :0)
    Har sydd to forklekjoler etter din oppskrift, akkurat ferdig med den siste for to min. Siden.. Nå venter jeg spent på at snuppa skal våkne fra en liten blund sånn at jeg kan få prøvd den på!! Spennende!!! :)
    Tusen tusen takk for at du la ut oppskrift! Den var helt genial! Jeg er evig takknemlig når jeg slipper knapper. Hehe! :)

    Ha en super helg Ohelene.

    Klem fra Sørlandet

  8. Jeg hiver meg med! Jeg ønsker meg mønstre på barneklær (minus dåpskjole) fordi jeg har innsett at å sy uten noen plan/mønster ikke er tingen for meg.. Og fordi jeg strikker mye mer enn jeg syr, og har lyst til å sy mer klær til ungene. Det går jo mye kjappere enn å strikke, og jeg har mye stoff jeg vil bruke opp, heller enn å bare kjøpe nye klær til dem hele tiden – uansett hvor billig det er på H&M..

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.