I’m still here!

Dagane flyg litt frå meg for tida og eg er glad eg har tålmodige kundar. Ã… bruke mindre tid på søm er både godt og litt frustrerande, men eg finner vel ut av det etter kvart. Er så mykje eg har lyst til å lage og gjere, men familien er og blir viktigast for meg.

I mangel på bilder av hobbyprodukter i denne omgang så kan du besøke nokre andre inspirerande bloggar. Start hos den gode feen. Ho heklar, strikkar og syr og innreiar huset sitt i ein gjennført stil. Duse behagelige fargar og eigne design på det meste. Du kan også kjøpe ting hos henne. Etterpå kan du besøke De små tingene i livet og sjå dei nydelige bilda ho tar. Bildene og teksten sammen gjer det til ein av bloggane eg berre må tilbake og besøke med javne mellomrom. Ull og tull sin innehavar fekk diagnostisert kreft i vår. I bloggen sin delar ho med oss prosessen det er å bli frisk samtidig som ho held humøret oppe og også klarar å finne tid og krefter til skapande aktiviteter. Ein inspirasjon i livskunst!

While I try to come up with a post of my own you might want to visit three of my favourite norwegian blogs (two of them write in English) Den gode feen, De små tingene i livet and Ull og Tull.

1 thought on “I’m still here!”

Comments are closed.