Skulestart. / First day at school!

Jenta vår er blitt stor – 6 år – og i dag starta ho på skulen i klasse med 21 andre håpefulle. Litt godt å ha mamma og pappa med til å begynne med, men ikkje så lenge. Eg trur det var hardast for mamma når eg «måtte» gå frå klasserommet i dag. Rart å sjå deg bli så stor småjenta mi og rart å ikkje lengre ha så god kontroll over dagen din som vi har hatt til no. Håpar at skulen vil bli så spennande for deg som du har forventningar om. Nye venner og masser av ny lærdom. Håpar dei gode stunden blir i massivt fleirtal.

First day at school for our 6 year old. I hope the days at school will be as fun as you imagine. Filled with new friends and learning. Your mums hart is beating a bit harder today. It’s not all easy letting go just a little bit more.

4 thoughts on “Skulestart. / First day at school!”

  1. Hjelpe meg som tiden flyr ja :-) S synes ikke det har vært det helt store frem til nå, for som han sier: vi får jo ikke lære noe!! He he skulle nesten ha filmet han når han sa det, og brukt det mot han senere :-)

    Bra at hun ble frisk til den store dagen. Jeg ligger syk på dag 3, håper det blir siste dagen min hjemme i morgen. For jeg holder på å kjede meg i hel når jeg ikke orker noe :-)

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.