Skulderveske.

funderer, kreerer, knipsar bilder og nyter livet

Skulderveske.

Denne skulderveska er min eigen modell og er rask å lage. Det er lett å sjølv utbrodere den med lommer og pynt. Eg har planar om å legge inn framgangsmåten så snart eg får redigert bildene. Kanskje trekker eg òg ein mottakar av veska blandt dei som kommenterer (om det er nokon som kan tenke seg den). Det er ein prototype med dei skjønnheitsfeil det innebærer.

skulderveske

Innfelt grått bilde viser størrelsen (eg er 168cm høg). Minstejenta vår har bestilt ei som kan passe til henne i andre stoffer. Det skal eg prøve å få til etter at eg har sydd ferdig ei veske til meg sjølv av ei dongeribukse. Modellen blir den samme.

10 Responses

 1. Kiwa sa:

  Woow! Den var jo bare utrolig lekker! Likte alt ved den. lengden på stroppen, stoffet og formen på vesken. Utrolig stilig! Du er kjempeflink altså! Gleder meg til du utarbeider mønster slik at jeg kan prøve meg på noe lignende. Men like fint blir det aldri…

  Ha en riktig fin vinterferieuke!

 2. Kongroa sa:

  Kunne godt tenkt meg å lage en slik veske for den var akkurat slik jeg kunne tenkt å ha. Har lyst å lage veske av dongeriskjørtet mitt, så det spørs om kansje stroppen er for lang da…

 3. Bim H-D sa:

  Oj, denna ÄR ju HELT underbar!!! Läcker!!! Gillar färgen dessutom, eller kanske ska man säga färgerna? ;)
  Må så gott… värmländskan Bim

 4. magfly sa:

  Artig. Eg har akkurat spekulert på ein liknande modell, men din var sjølsagt mykje betre enn eg hadde greidd p tenkje ut sjølv.

 5. Margrethe sa:

  En oppskrift på en slik en hadde vært fantastisk! Hjemme i Bergen hos mamma har jeg stoff og symaskin, men er så fersk med maskinen at jeg trenger te-skje-forklaringer om jeg skal klare å sy noe… Vesken din var knallfint!

 6. Bente B sa:

  Kjempestilig!! Gleder meg til oppskrift, denne veska kan brukes til masse!!

 7. Knittacia sa:

  Så flott veske :-)

  De prikke-skinntøflene var også flotte!
  Jeg har vært ganske dårlig på bloggrundene i det siste så har ikke fått med meg så mye oppdateringer. Det er litt hektisk rundt meg nå.

 8. Oppskrift på dette flotte vidunderet hadde vært supert! Jeg har fullstendig veskedilla, og fikk ikke mindre veskebehov etter dette=P
  Likte stoffet også.
  Bra jobba!
  Ønsker deg med det samme ei riktig god og kreativ uke=)

 9. abbehope sa:

  Wow, flott veske! En slik prøvde jeg meg på selv men ble ikke fornøyd, venter i spenning på evt mønster så jeg kanskje kan få til en variant! :)

 10. Ingrid sa:

  Så flott veske! Takk for at du deler så raust av mønstrene dine med oss!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *