Bugs!

funderer, kreerer, knipsar bilder og nyter livet

Bugs!

Vi har fått insekter i huset igjen. Eg er så glad for når det er denne typen insekter betyr det at eg kosar meg med symaskina igjen.

bugs

 

Eg har òg sydd ei lue som skal til ei lita jente eg eigentleg ikkje kjenner så godt. Håpar den passar. Eg valgte å sy den heilt for hand. Koselig med litt arbeide som eg kan ta med i stova innimellom.
1934

Merkelappen har eg laga i PSP og printa ut. Eg sparar på dei små sikkerhetsnålene som er på klær når ein kjøper dei. Her har eg brukt ei slik lita nål og ein liten tråd Moulinegarn, av samme type som eg har brukt på lua, til å feste merkelappen med. Gava blir med eitt eit hakk meir spennande å gi bort. På baksida av merkelappen står det kva stoff lua er laga av og korleis den kan vaskast.

I’m so glad to see ladybugs coming out of my sewing machine again. I really enjoy sewing these days.

The hat is made by hand from wool felt. It’s fun doing things a bit differently now and then. The label is made in PSP and printed at home. I save the small safety pins from clothes I buy. I used one of these safety pins to attach the label together with a string of the same thread I used for the hat itself. Looks mugh nicer than just giving it away unmarked. It has writing on the back telling what fabric it is and how it can be washed.

5 Responses

 1. magfly sa:

  Veldig fine. Ser neste ut som eg burde hatt slike.

  Kjekt å sjå ohelene-tøfler igjen.

 2. Så fine tøfler! *sikle*

  Veldig søt lue også, så hyggelig å få noe helt håndlaget.

 3. Flotte marihøner som skal ut på vandring, – jo, det er godt når en ser tegn på at en koser seg med noe som har fått ligge brakk en stund. Jeg hadde det slik da jeg begynte med sokkestrikkingen. Pinnene hadde fått ligge i mange, mange år…
  Takk for tipset om trådsnurringen også!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.