Eg syr!!

funderer, kreerer, knipsar bilder og nyter livet

Eg syr!!

Eg syr i pels igjen! Hugsar nesten ikkje sist eg gjorde det. Skinnstøvlane i minste størrelse skal gå til ein nokså nyfødd gut. Han veks nok i dei i løpet av vinteren. Systera hans skal få raude lave pelstøfler som òg er ferdige. Puh. Det gjorde godt. Tru om sysperren min held på å gi seg?

booties

I have made two pair of leather shoes today. One high furry model for a newborn and lower (and bigger)  fur shoes for his elder sister. It was fun! Maybe I can say I’m sewing again!

5 Responses

 1. Lise sa:

  Kjempekule tøffelstøvletter. Håper sytørken er over, du er en sånn god inspirasjonskilde!

 2. Liv Irene sa:

  De var kjempetøffe, og vil nok varme godt på noen små føtter til vinteren :)

 3. Så tøffe støvler!
  Her løper to glade barn rundt på våre kalde gulv med Ohelene-tøfler. De ville syns det var flott hvis du fikk lyst til å lage sånne til salg igjen i fremtiden ;)

 4. Knittacia sa:

  Så flott da. Jeg har ingen sperre værken for det ene eller det andre som har med håndarbeid å gjøre, men har nok litt for mye sperre når det gjelder å få ryddet kontoret. Sitter her og prøver mote meg opp. Det er liksom det å komme igang som er problemet. Når mann først er igang så går resten av seg selv….eller nesten av seg selv!
  Får jeg ryddet på kontoret/hobbyrommet kan jeg igjen bruke symaskina. Og den trenger jeg jo for å få ferdig Adventskalenderen.

 5. Akhila sa:

  Lovely booties. Never made anything like it – but now feel so inspired to try. Have you made the pattern yourself?
  Thanks for great inspiration.
  Akhila

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.