Ballerino!

Når ein er lillebror til to jenter har ein ofte lyst å gjere det samme som dei. Jentene går på klassisk ballett (foreløbig myldreballett) og minstemann er veldig svingande i om han har lyst å prøve eller ikkje. Ã… bestemme seg hastar jo heller ikkje når ein ikkje ein gang er fylt tre år. Men så er det dansen heime då; der vi han jo vere med og ha utstyret som høyrer til.

Mor har vore og sett i butikkane etter utstyr verdig ein liten ballerino men finner berre rosa og kvite utstyrssett. Kva gjer ein då. Vel – eg tok fram storesøstera sine ballettsko, skinntøflene til minstemann og lagde etter beste evne eit par guteballettsko.

 

Beeing a little brother of two sisters creates needs the commersial shops can’t meet. When two of the alteratives for equipping the young ballerino was ordering real ballet shoes for a real price or buying him a pair of pink ones I chose a third option. Making him a pair myself. They came out a bit too tight but if he’s to start dancing with his sisters in the autumn I’ll make him another pair – I promise!

9 thoughts on “Ballerino!”

  1. Fantastisk søte, du er så flink! :-)

    Jeg danset ballett i over 10 år, startet da jeg var 4 år og sammen med meg gikk det to gutter. De ble kjempeflinke begge to, han ene danset fortsatt da jeg sluttet.

  2. Du er fantastisk løsningsorientert. datteren min er balettpedagog og har hatt små gutter som insisterer på å ha rosa tyllskjørt. Det er så bra at de får leve ut det. så nå–blir det en sort «tutu»?

  3. Du er utrolig kreativ og finner løsninger. Gutten er nok strålende fornøyd og disse er akkurat så barske som gutteballettsko kan bli (jeg synes de er søte, men gutter vil vel ikke høre det…)
    Flink du. Godt å se at du syr :o)

  4. Nei, så fine. De ser jo omtrent bedre ut en de man kjøper. Det er kanskje ikke så dumt med en ballett gutt, èn gutt blant omtrent 20 jenter… er egentlig ganske macho:P Men pass på den lille ballerinoen hvis det ikke er ordentelig såle. Jeg danser selv, og å skli midt i et hopp eller en piruett kan være ganske smerte fult:C AU AU! Men jeg får vel ønske lykke til med den lille danseren, det er morsomt at han er så ivrig!

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.